fbpx

Zwangerschapsyoga

Wil jij op een verantwoorde manier blijven bewegen tijdens je zwangerschap? Lekker ontspannen en je veranderende lichaam leren kennen? Dat kan met de zwangerschapsyoga van Bhoora Beverwijk! 

We gaan uitgebreid oefenen met verschillende ademhalingstechnieken om je te helpen ontspannen tijdens de zwangerschap en tijdens je bevalling.

Bovendien is er uitgebreid aandacht voor het voorkomen of verminderen van een pijnlijk bekken en leer je om de bekkenbodem te ontspannen. 

Zwangerschapsyoga Beverwijk
Zwangerschapsyoga Beverwijk

Wat leer je nog meer?

  • Versoepelen en verstevigen van spieren
  • Houdingen uit hatha en yin-yoga
  • Aandacht voor veranderingen in lichaam en geest
  • Innerlijke rust en vertrouwen
  • Prettige houdingen voor tijdens de weeën en de bevalling  
  • Massagetechnieken voor de partner 

De docent

Marlous van den Heuvel is moeder, maatschappelijk werkster en een ervaren yogadocent. Ze heeft zich gespecialiseerd in zwangerschapsyoga. Haar kennis, enthousiasme en persoonlijke ervaring maken Marlous de ideale docente om jou te begeleiden.

De yogahoudingen die je doet zijn afgestemd op het aantal weken dat je zwanger bent. Ondanks de veranderingen in je lichaam kun je blijven bewegen.  

Als alle baby’s geboren zijn komen we nog een keer bij elkaar om ervaringen te delen. Dan krijg je ook tips om weer te gaan bewegen als je daaraan toe bent.  

Afhankelijk van jouw zorgverzekeraar krijg je een deel van de cursus vergoed. In overleg kun je ook in termijnen betalen. Deelnemen kan vanaf de 12e week van de zwangerschap.

Gratis parkeren

Op loopafstand van de yogaschool parkeer je gratis. En er is altijd plek!

Kou krijgt geen kans

De yogazaal heeft vloerverwarming! Dat is wel zo comfortabel.

Thuis ook mediteren?

Via WhatsApp krijg je meditaties om thuis naar te luisteren.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest