fbpx

Beginnen met yoga

In de introductieworkshop ‘beginnen met yoga’, leer je de basis. Je maakt kennis met de houdingen die regelmatig uitgevoerd worden in de les en we doen ademhalingsoefeningen. Ook vertellen we wat over meditatietechnieken en de ontstaansgeschiedenis van yoga en de tradities. Maar bovenal gaan we vooral veel oefenen. Je wilt immers graag beginnen met yoga! 

Rustige houdingen bij Bhoora Beverwijk
Een klankschaal die gebruikt wordt bij yogaschool Bhoora Beverwijk

Na de workshop weet je iets meer. Op basis daarvan kun je een jouw eigen manier vinden om yoga te integreren in het leven. De een kiest misschien voor een traditionele aanpak met mantra’s en meditatie, terwijl het voor een ander vooral de work-out is die beoefent wordt. 

Eén ding is voor iedereen hetzelfde: je bent bij yoga altijd je eigen leraar. Wij proberen je te inspireren om die innerlijke leraar te leren kennen en te ontwikkelen. Tijdens de lessen beoefen je de houdingen samen, maar voor iedereen hebben ze een eigen uitwerking. Je kunt eerst de introductieworkshop volgen en dan beginnen met de lessen, maar het kan ook heel goed andersom. We helpen je graag jouw keuze te maken.

Rustige yogales in Beverwijk