fbpx
Een yogales boeken bij Bhoora Beverwijk

Een les boeken, hoe werkt dat?

Een yogales boeken bij Bhoora Beverwijk

Lessen reserveren en afzeggen gaat via een persoonlijk account. Daarin kun je terugzien wanneer je bent geweest en welke lessen je nog hebt staan. Ook vind je er informatie over jouw abonnement en kun je facturen van de automatische incasso terugzoeken.  

Afzeggen

Een les afzeggen is nooit leuk. Want dan is er iets dat tijdelijk belangrijker is dan een uur tijd voor jezelf. Boek dus meteen een nieuwe les :). Het cancelen van een les kan kosteloos tot negentig minuten voor aanvang. Later wordt dat drie uur voor het begin van de les. Je krijgt daarover ruim op tijd bericht.

Op dit moment kun je een les boeken of annuleren via de website. Er wordt hard gewerkt aan een app, zodat het wat makkelijker wordt. Een e-mail of WhatsApp-bericht sturen of ouderwets bellen om een les te boeken of af te zeggen kan niet.

Weerstand

Vandaar dat inschrijven voorlopig kan tot negentig minuten voor aanvang van de les. Een les waarop is ingeschreven gaat altijd door, ook als je de enige bent. Yogi’s die onverwacht komen aanwaaien lopen de kans dat de deur dicht is.Over een paar maanden gaat dit veranderen. Hoe meer mensen er lid worden van de yogaschool, hoe groter de kans dat voor iedere les ook aanmeldingen zijn. Vanaf dan kun je je deelname weer reserveren tot het moment dat de les begint.

In principe geven de docenten van yogaschool Bhoora Beverwijk les op vaste tijden. Zo kun je een band opbouwen en raak je vertrouwd met de manier van lesgeven. Docenten op hun beurt weten beter waar jij staat en wat ze kunnen doen om je verder te brengen in jouw practice.

Toch zijn er momenten dat je een les krijgt van een andere docent. Door ziekte, vakantie of een andere oorzaak. Je ziet dat altijd terug in het lesrooster. En op de website stellen alle docenten zich voor. Sommige mensen vinden het leuk om geregeld een andere docent te ontmoeten, terwijl anderen juist erg hechten aan vastigheid. Als dat zo is, hou jezelf dan voor dat weerstand altijd leidt tot groei en nieuwe inzichten!

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on pinterest
Deel op Pinterest