fbpx
Een kast met attributen voor de yogales

Het eerste bericht

Het eerste bericht op

‘Het eerste bericht’, niet echt een inspirerende titel voor een artikel.Maar wel feitelijk en dat is de modus waarin ik nu nog verkeer. De afgelopen 20 jaar heb ik als journalist gewerkt en dan is feitelijkheid van het allergrootste belang. 

De overstap die ik maak vinden veel mensen die ik erover spreek inspirerend. Je hart volgen, een nieuwe wereld betreden en grenzen verkennen dat spreekt tot de verbeelding. Zeker als de overstap er een is van grote uitersten. En dat is zeker zo. De journalistiek is een wereld van voortdurende deadlines, veranderende omstandigheden en een hoog adrenaline-peil. 

Vanaf 1 april laat ik die wereld grotendeels achter mij. Het opbouwen van een mooie, nieuwe yogaschool in Beverwijk is het nieuwe doel in mijn leven. En daar komen twee werelden toch weer samen. Want met deze blog en later ook een podcast deel ik mijn belevenissen. 

Soms feitelijk, bijvoorbeeld over veranderende openingstijden of nieuwe docenten. En soms inspirerend en gebaseerd op verhalen en gebeurtenissen uit de yogawereld.

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on pinterest
Deel op Pinterest