fbpx
Yogaschool Bhoora Beverwijk in de media

Het eerste interview over de yogaschool

Het Noord-Hollands Dagblad heeft een groot artikel gepubliceerd over de yogaschool. Het is mijn eerste interview over het nieuwe bestaan. Mede daardoor een bijzonder moment. Jarenlang stond ik aan de andere kant en was ik degene die de vragen stelde en mij een beeld vormde van een bedrijf, persoon of gebeurtenis. Nu was ik ‘volledig afhankelijk’ van het beeld dat ik zou overbrengen en de wijze waarop dat opgepikt zou worden.

Ik was in praktijk net zoveel bezig met het interview als in mijn tijd als journalist. Voortdurend vroeg ik mij af welke vragen er gesteld zouden kunnen worden en ook welke boodschap ik graag wilde overbrengen. Het grappige is dat ik alles gezegd heb wat ik wilde vertellen, maar dat het een heel ander artikel is geworden dan ik zelf in mijn hoofd geschreven had. Grappig hoe dat werkt. Ik ben niet minder blij of tevreden, vooral verrast. 

Ik heb ook wel eens een reportage opgenomen voor de radio en die door een collega laten monteren. Tijdens de uitzending herkende mijn eigen werk pas toen ik mijzelf een vraag hoorde stellen. Eens te meer realiseer ik mij dat mensen die hetzelfde meemaken, dat heel anders kunnen beleven. 

Het artikel uit het Noord-Hollands Dagblad van 24 april 2019

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on pinterest
Deel op Pinterest