fbpx

Workshop mediteren: 4 dinsdagavonden in maart

Je hebt gehoord over mediteren maar weet niet wat het is. Je wilt beginnen met mediteren maar weet niet hoe. Of je vindt het vooral prettig om samen te mediteren. Dan is de introductiecursus bij yogaschool Bhoora een goede opstap.

In vier avonden leer je de basisbeginselen, maak je kennis met de verschillende vormen van meditatie en ga je vooral veel zelf aan de slag. Na afloop van iedere cursusavond krijg je een audiobestand, zodat je thuis verder kunt oefenen. 

Luister hier vast naar een voorproefje van het cursusmateriaal. Een paar keer per dag drie minuten voor jezelf: 

Samen mediteren tijdens de maandelijkse Stadsverlichting

Iedere tweede zondag van de maand mediteren we gezamenlijk. En wij niet alleen: in meer dan duizend huiskamers komen mensen dan bij elkaar. Zo ontstaat meer harmonie en flow. Als je een betere wereld wilt, hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je samen een krachtig meditatief veld creëert. Doe mee met Stadsverlichting

Aanmelden via de website is gewenst, deelname is gratis. De zaal is om 19:45 open. De meditatie duurt van 20:00 tot 21:00 uur. Daarna is er gelegenheid om na te praten en thee te drinken. Komen en gaan in stilte is ook goed.